Hvad er gaven i at få Sofie i vores familie?

Enough of me…!
Jeg har givet ordet til familien – og har spurgt dem om netop dette i den seneste uge og her er hvad de svarede (…i en noget forkortet udgave…):

Bedstefar: Gaven er enkelheden!
Efter cirka 40 års arbejde med børn og deres intriger og mobning, så er det enklere med Sofie!  Er Sofie glad, sur, vred, ked af det, bange osv. Så er der ikke noget at “rafle”om!

Faster Charlotte og familie: Gaven er påmindelsen!
Hun er vores søde, sjove, dejlige og frække niece, som hele tiden minder os om, at det er de små ting som betyder noget og at man ikke skal tage noget for givet. Vi elsker hende meget højt!

Bedstemor: Gaven er at se at forventningerne bliver gjort til skamme…
Gaven er at se hvor dygtig Sofie er blevet – når man kender hende og kender til hendes stærke vilje så kan forventningerne nærmest ikke følge med. Jeg nyder, når hun råber Bedstemoaaaa og jeg får lov til at stryge hendes kind til hun sover…

Farmor og farfar: Gaven er at blive rørt og at more sig!
En ting der rører os meget, er hendes måde at tackle svære ting på ex. Hofte-operationen. Hun tog det som det kom, affandt sig med sitationen og altid et smil, når vi kom på besøg. En sej Sofie!
En lille ting vi kan more os over: Når vi sidder og spiser og vi godt lige vil vise hende lidt tilrette, og det ikke altid passer Sofie, får vi meget bestemt at vide, at vi bare skal passe vores egen tallerken. Jo – hun skal nok give os besked.

Onkel Thomas og familie: Gaven er umiddelbarheden!
I en verden af korrekthed og pænhed, tillader man sig sjældent at sænke paraderne. Og der er det en gave at mærke umaskeret glæde og kærlighed fra Sofies side. Man kan også mærke når Sofie er utilfreds, hvilket også gør det let at tune ind på hende.

Bonus-bedste: Gaven er fighter-genet!
Jeg oplever Sofie som en livsbekræftende lys med en kæmper mentalitet, der siger spar 2. Desuden kan hendes herlige grin tø enhver sur mine op!

Og min favorit fra fætter Adam: Hun er mega god til at lege med biler!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Hvad er gaven i at få Sofie i vores familie?

  1. Lotte skriver:

    Åh – hvor fint. Og hvor meget kærlighed!!
    Jeg synes det er fantastisk at opleve den “optur” som er kommet over Downs på Instagram. Jeg tænker engang på at du og Sofie nok har været forgangsmor/barn på den måde og den kærlighed som bliver frem. Klap dig selv på skulderen!!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>